Wat is een alternatief voor een bakfiets?

Ik heb 1 kind van 5 en 2 van 3. De bakfiets die we hebben bevalt niet echt. Is er een alternatief voor de bakfiets? Auto en lopen uitgesloten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zo'n karretje achter je fiets.

Je kind van 5 op een aanhangfietsje en de twee van 3 op een dubbele bagagedrager-zitje.

Een hele complete website gericht op bakfietsen én aanhangwagens voor de fiets ;) En ehm.. tip: voor 1 kind een zitje achterop de fiets, als het niet past in de aanhangwagen ;) succes Of google eens op fietskar. Marktplaats en andere veilingsites staan er vast vol mee ;)

Bronnen:
http://www.fietskar.nl/

Ik zou het bij de bakfiets houden . Om met z'n vieren op 1 fiets te zitten met bakjes of of aanhangertje lijkt me zo gevaarlijk. En je kan ook niet goed zien wat ze uitspoken achter je . Als je vertelt WAT precies je niet bevalt aan de bakfiets , kunnen we misschien bet adviseren .

Wij hebben met veel plezier een fietskar gebruikt. Maar als je een goede fietskar wilt hebben, is dat een hele aanschaf, en ik denk niet dat ik daar nog voor zou kiezen als de jongste twee al 3 zijn. Kan de oudste van 5 al fietsen? Dat zou dan natuurlijk het handigste zijn. En je hebt wel dubbele achterzitjes. Daar zouden dan de twee jongsten op kunnen, maar dan moet je wel een stevige fiets hebben. Of eventueel, als de oudste nog niet zelf kan fietsen, een aanhangfiets.

Bronnen:
http://www.ouders.nl/mpro2001-fietskarren.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100