Ik heb een scooter en hij pakt geen volgas, en als ik rem, wilt hij uitgaan. Wat kan het probleem zijn?

Het is een Kymco agility 16 inch.
Dus als ik rem dan hapert hij en komen knallen uit de uitlaat! En hij heeft ook een choke of iets dergelijke? Electrice start doet het helemaal niet meer (deed het zelden nu helemaal niet) en kickstarter pakt hij moeilijk. Is het iets met bougie? of accu?
Kan iemand me helpen?


Bedankt,

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zou de bougie kunnen zijn. Wat je even moet doen, is met een bougiesleutel de bougie los maken. (Pas op, als je brommer net gelopen heeft kan deze heet zijn, laat hem niet vallen, want dan breekt het porselein) Kijk dan even of er een stukje koolstof in de bovenkant van de bougie zit als dit zo is, moet je dat er even uitpeuteren. Dan zou het probleem verholpen moeten zijn. Als dat het niet is, houd ook meteen mijn kennis op...

als er knallen uit je uitlaat komt heeft dit 2 oorzaken . je ontsteking is niet op tijd dus dit houd in wanneer je cdi een stroompje doorgeeft maar de zuiger is er nog niet of die is er bijna klopt het plaatje niet . optie 2 is een massa kabel dan gaat de scooter ook stotteren , Probeer een een kabel te leggen gewoon box draad of iets dergelijk tussen je blok en je frame . Het beste van je blok naar je - pool van je accu . hierbij zou het probleem opgelost moeten worden .

Je hebt waarschijnlijk de 4 tikt versie neem Ik aan zo. Laat de kleppen stellen en het sloffen zal voorbij zijn, tevens zal hij dan beter oppakken. Vwb het starten, dit kan aan verschillende dingen liggen. - paar hij de accu op? Zo nee spanningsregelaar vervangen - is de accu nog goed? Laad hij niet ondanks voldoende laadspanning? - krijgt het startrelais spanning als je de knop indrukt? - gaan je belichten nog aan? Remlichtschakelaars... Als laatste, kapot startrelais?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100