moet met een thomos op het fietspad of op de weg?

moet je met een thomos op het fietspad of op de weg? en hoeveel kost zo'n thomos nieuw? en heb je daar een scootercertificaat voor nodig?

Toegevoegd na 3 minuten:
en moet je met een thomos tanken,en wat moet erin?
en moet je een helm op met een thomos?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hangt ervan af of je een brom of snor neemt een brom moet op de weg en een snor niet en ja je heb een brommer rijbewijs nodig of je heb al een auto rijbewijs dan hoeft het niet en ze kosten nieuw zo rond de 1000 en 2de hands denk vanaf zo beetje 500 heb je een goede hoop dat het nu duidelijk is voor je allemaal

Sowieso is het Tomos, niet Thomos. Zie http://www.tomos.nl/pages En voor de beschikbare modellen (zijn er nog een hoop!) zie http://www.tomos.nl/pages/modellen Links op die pagina Modellen staat dat er van mijna alle modellen een Bromfiets-versie én een Snorfiets-versie geleverd kan worden. De verschillen tussen die twee wat betreft max snelheid, helmplicht, waar moet je rijden etc. staan er ook bij: =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Veel van de huidige Tomos modellen zijn leverbaar in zowel snorfiets als bromfiets uitvoering. De maximum snelheid van een snorfiets is 25 km per uur en daarbij hoeft geen helm te worden gedragen. Het rijden zowel binnen als buiten de bebouwde kom is, voor zover aanwezig, verplicht op het fietspad. Een bromfiets heeft een maximale snelheid van 45 km per uur en het dragen van een helm is verplicht. Binnen de bebouwde kom mag men niet op het fietspad maar moet men op de rijbaan rijden. Vanaf 1 april 2010 zijn alle modellen leverbaar met een gescheiden smeer systeem. Dit houdt in dat u vanaf nu bij elk benzinestation onbezorgd kunt gaan tanken. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Ook kun je daar lezen dat je gewoon bij elk benzinestation simpel euro 95 in je tank kunt gooien, en niet (meer) zelf hoeft te gaan lopen mixen met olie en benzine. Prijzen zitten nieuw inderdaad vanaf 900 euri en hoger... Kun je per model bekijken op die Tomos website. Succes!

Bronnen:
http://www.tomos.nl/pages

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100