Wat is een slimme manier om het frontje van de autoradio in de auto te verstoppen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de EHBO doos

neem een oud wegenboek. Snij hier een stuk uit het midden weg. Doe hier het frontje in en leg het potifikaal op de voorstoel

Onder je stoel stoppen.

Mwa desbordkastje werkt meestal wel. Als ze het frontje (meestal) niet zien gaan ze niet inbreken.

je kunt het het beste laten zitten op de radio als ze je radio willen nemen ze hem ook zonder frontje alleen als ze naar het frontje opzoek gaan kan het goed dat ze je hele auto slopen om het te vinden

Ik neem het altijd gewoon mee, in mijn tas.

Neem dat frontje eraf en neem dat MEE, niet in de wagen laten liggen. Dit zal een groot deel van de inbrekers zowiezo ontmoedigen. Diegene die dan toch nog inbreken en hopen dat je frontje ergens in de wagen te vinden is vangen bot.

als ik een kleine tas bij heb leg ik het meestal onder de stoelmat onder de stoel daar zie je het niet liggen en anders neem ik m mee

In de achterbak. Is voor de meeste autokrakers teveel moeite, om de achterbak open te breken, dus hier ligt hij relatief veilig. Heb je een stationwagen, dan kun je hem ook achterin kwijt. Leg hem dan afgedekt weg, zodat hij in elk geval niet te zien is.

In mijn vorige auto had ik een autokluisje. Daar ging het frontje in, maar ook sleutels en andere waardevolle zaken als ik bijvoorbeeld naar het strand ging maar daarna wel nodig had.

Volgens mij is er geen slimme manier, met ziet een gedeelte van installatie en neemt de gok dat het frontje erbij zit. Laten zitten kan weer een probleem worden bij een eventuele claim bij de verzekeringsmaatschappij (onvoldoende voorzichtigheid)

gewoon onder je stoel

Deze vraag lijkt een beetje op een vraag zoals: Wat is een slimme manier om je huissleutel vlak bij je voordeur te verstoppen? Ik bedoel, stel dat autokrakers dit nou gaan lezen, dan zijn ze wel meteen verrijkt met al die tips en trucs.

Dubbelzijdige tape op de hoes van het frontje plakken en ergens in je auto vast plakken. Bijvoorbeeld onder het dashboardkastje (passagierskant). Ideaal!

de passagiers-airback eruit halen en dan achter dat klepje doen:P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100