Hoe krijg je auto's het makkelijkst in showroomstaat?

Wat zijn de beste manieren om jouw auto glimmend als een spiegeltje te krijgen? Tips & tricks van ervaren schrobbers helpen ons allemaal!

Weet jij het antwoord?

/2500

Goed poetsen en zorgen dat hij van binnen goed schoon is. Niks zo afstotelijk als een auto met vies interieur.

Ik gebruik altijd spullen van Maguiars. Kost wat maar dan heb je ook wat. Glimmen als een spiegeltje, met heel veel diepte in de kleur van de lak. En geduld is belangrijk, hoe langer je poetst hoe mooier hij wordt, echt geloof me.

Ouderwets water, zachte zeep en een hele zachte spons. En dan goed napoetsen met een zachte doek: mijn 328i wordt met zachte hand behandeld haha.

Vooral NIET DOEN: door een wasstraat halen, word hij alleen maar lelijk van en niet mooier. Word ook nooit mooi schoon en is nog duur ook. Handwerk dus.

Een professioneel autopoetsbedrijf inschakelen. Er zijn er genoeg met zeer diverse prijzen.

Gebruik nooit een schuursponsje!

Hoe lullig het ook klinkt maar ik doe een hoes over mn auto als ik em langere tijd nie gebruik. houd em netjes en voorkomt dat stof erop komt of mensen ermee gaan etteren.

een super behandeling nooit meer in de was zetten geen gedoen met vogel uit poep en andere shit op de lak en nog drie jaar garantie ook .

Tip: Vergeet niet na het wassen om de ramen een klein stukje open te doen en de raamrandjes die bij gesloten ramen in de sponning zitten ff schoon te maken...

Naar een professionele auto poetser brengen, dan ben je ongeveer 100 euro kwijt en is je auto als nieuw

Gewoon wassen met de hand. Een gewoon sopje. Daarna droog spoelen en niet vergeten goed droog maken met een zachte doek. Het rijd gelijk een stuk prettiger :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100