Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar komt dit kenteken vandaan?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Auto's
998
Amadea
6 jaar geleden
Uit een land waar men links rijdt, want het stuur zit aan de verkeerde kant.
TurfGraver
6 jaar geleden
Kies maar uit Amadea:
https://www.wegenwiki.nl/images/thumb/Links-rechts_rijden.png/600px-Links-rechts_rijden.png
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Bedoel eigenlijk ook wat voor bijzonder iemand hier in rijdt door het ultrakorte kenteken
Antoni
6 jaar geleden
Ik vind hierover alleen deze informatie. Deze Rolls Royce Ghost (met kenteken 7ARG) is voor het eerst geregistreerd op woensdag 30 januari 2013. Zie https://cazana.com/uk/car/7ARG. Deze auto had eerder het kenteken MX62FXK. Dat kenteken is volgens deze website http://www.vregs.com/registration/MX62FXK geregistreerd in de periode tussen 1 september 2012 en 29 februari 2013 (dus 30 januari 2013 kan kloppen: die datum valt in die periode). De registratie vond plaats in Manchester of in de regio van Manchester (Groot-Brittannië). Volgens deze website https://cazana.com/uk/car/7ARG is het kenteken in maart 2013 veranderd van MX62FXK naar 7ARG. Over de eigenaar vond ik geen informatie (behalve dan dat de registratie van het voertuig in Manchester of Greater Manchester heeft plaatsgevonden).

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Deze kentekens komen uit Groot-Brittannië. Daar zijn de kentekens van de auto's aan de voorkant wit en aan de achterkant geel.
(Lees meer...)
6 jaar geleden
tinus1969
6 jaar geleden
Aanvulling: kentekens horen weliswaar bij een auto, maar kunnen ook op andere auto's worden overgedragen. Korte, geliefde nummerborden blijven zo bestaan. https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_registration_plates_of_the_United_Kingdom#Older_plates

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding