waar kan je goedkoop parkeren in amsterdam op een zondag ?

ik ga morgen dage amsterdam en moet naar het vu waar kan ik het beste parkeren iemand een idee ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rondom diverse metrostations in de buitenwijken kun je vaak nog wel gratis parkeren in de woonwijk. Vandaar uit kun je dan per metro verder de stad in.

In Amsterdam Noord, Oost, IJburg en West kan je op de zondag bijna overal gewoon gratis parkeren. Over Zuid weet ik het niet heel zeker. Bij de IC van de VU kan je ook gewoon voor de deur (gratis) parkeren zolang je daar ook echt moet zijn.

In het Amsterdamse Bos bij grand café de bosbaan kun je gratis parkeren. Vanuit daar kun je lopend naar het VU. En als je weer klaar bent in het VU kun je hier gelijk een mooie wandeling maken.

Bronnen:
http://www.parkeren-amsterdam.com/amsterdamse-bos

Onder andere langs de Boelelaan kun je op zondag vrij parkeren. Het is wel even zoeken naar een plekje, zeker dit weekend omdat er veel studenten naar de VU komen om te studeren (volgende week tentamens). Maar er is altijd wel een plekje te vinden. De metrohalte Boelelaan/VU bevindt zich pal naast de parkeergelegenheden. Daar kun je eventueel lijn 51 nemen richting Amsterdam CS. Mocht je er toch geen plek kunnen vinden, rijdt dan even de Beneluxbaan op richting Buitenveldert. Als je de Jumbo aan de rechterhand ziet ga je naar links, in die wijk is ook veel parkeergelegenheid. En ook pal naast de metro. Toegevoegd na 3 minuten: Officieel heet het daar trouwens nog niet de Beneluxbaan maar de Buitenveldertselaan.

Op zondag en op veel feestdagen kun je op veel plekken in Amsterdam gratis parkeren. Alleen niet in een aantal drukbezochte gebieden. Hier kun je zien waar wel: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeertarieven (Vinkje zetten bij "zondag". Alleen de gekleurde gebieden zijn betaald) En zie ook: https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/?caseid=%7B00EF5F11-7A61-4750-8995-CC0DB0BF942E%7D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100