Stilstaande VW Transporter maakt tikkend geluid onder motorkap, ook na een dag of twee. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Het tikkende geluid hoor je dus alleen als de auto stilstaat, ook na langere tijd. Bijkomstig wilde de auto dan ook niet meer starten omdat er volgens de garage stroom weglekte via de dynamo. Die is nu vervangen, garage garandeert dat de stroom nu niet meer weglekt, maar het tikkende geluid blijft... En dat geeft geen goed gevoel met een lange vakantierit voor de boeg. De garage doet het nu af als een afkoelende motor, maar na twee dagen...?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is geen afkoelende motor dat is na 6 uur wel klaar . Maar wat wel ? Doe een test !? Haal beurtelings een zekering er uit en luister of het dan weg is . Of nog beter haal alle zekeringen er uit en plaats ze een voor een terug . Haal de accu Polen los is het dan nog niet weg dan is het geen electra probleem . Ik gok op een lek stroom bij de start motor door ? Een los draadje . De bobine ?! Kapot f lek stroom , de brandstof pomp , jadie laatste is het meest verdacht . Succes en prettige vakantie .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100