Wat kun je vragen voor een mercedes 200 serie bouwjaar 1987?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij deze http://www.anwb.nl/auto/dagwaarde/zoek/autokoers.jsf

Ik heb geen idee wat antiek doet in deze crisis tijd. Maar alsht een collectors item is,en alles functioneert nog goed,dacht ik toch aan een duizendje of 2 à 3.

klik op de link en zoek op merk/model. Ik kom uit op bedragen van eur 950 t/m een kleine 6000 euri

Bronnen:
www.gaspedaal.nl

Kijk maar even op marktplaats,en type het bouwjaar en het serie nr in. Er staan er genoeg te koop nog. en de prijzen varieren van 1000 euro tot wel bijna 8000 euro. Maar het gaat er ook om wat voor uitvoering je hebt en welke luxe er op zit. En dan weer benzine of diessel en hoe de staat van de auto is. Maak een foto,en laat ze bieden zou ik zeggen.

Heel erg afhankelijk van de staat van de auto, de technische staat, roest en de opties, en de staat van het interieur. Een prijsidee is dus heel moeilijk te geven als je niet meer informatie geeft in je vraag.

€4500,-

Je kan er €10.000 voor vragen, maar of je het krijgt is een ander verhaal! Graag meer info.. diesel of benzine/hoe is de staat van de auto/km.stand/boekjes aanwezig

Zeker 2500€ ik weet wel iemand die geinteresseerd is

Heb je meer informatie? De kilometerstand en staat van het interieur en exterieur zijn niet onbelangrijk. Ook of de auto altijd dealer onderhouden is en of het serviceboekje volledig is ingevuld. Is er roest, krasjes, deuken, is het een schadeauto (total loss verklaard maar toch weer volledig gerepareerd).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100