waar moet ik doen als mijn auto lang stil stad

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoeveel te lang? De accu opnieuw opladen is een goed begin, als de auto maanden heeft stilgestaan wellicht de accu vervangen. Daarnaast de remmen goed testen en rustig rijden de eerste kilometers. Tot slot de auto een kleine beurt laten geven, of in ieder geval de olie, koelvloeistof, remvloeistof en bandendruk controleren

Hangt ervan af waarom de auto stil staat. Als je auto stil staat omdat hij niet meer werkt, dan zal ik bij waar: De Garage invullen. Staat hij stil omdat je hem gewoon niet gebruikt hebt, dan zal ik bij waar invullen: proberen te starten op de plek waar hij nu staat.

Na laten kijken

Als hij in 1 keer start dan ga je gewoon lekker rijden. Bij twijfel bel je de garage.

Laten staan, goed voor het milieu

Verkopen!

Aks aanvulling op Woutb, je benzine vervangen. Als de auto heel lang heeft stilgestaan kan het zijn dat deze verrot is geworden. Heel slecht voor een aantal onderdelen. Toegevoegd na 1 minuut: Je hoeft je benzine natuurlijk niet al na een aantal maanden te vervangen. Pas na een jaar of langer kan dit nodig zijn.

Als je 'm niet gebruikt om te rijden is het toch verstandig om 1x in de maand een blokje om te rijden, dat is beter voor de motor, de banden en andere onderdelen zodat het gesmeerd wordt en niet vast roest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100