kan men ook slaap rijden?

zoals slaapwandelen maar dan met de auto

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zelfs zoveel mensen, dat er een campagne voor is geweest: www.wordgeenslaaprijder.nl

er zijn er bij die het proberen,maar worden tegen een boom wakker...

Ja, dat kan wel degelijk! Je kunt nog veel meer dingen doen in je slaap, zoals sex hebben, mensen vermoorden, eten en schilderen...

Bronnen:
http://healthmad.com/conditions-and-diseas...

Dan zul je eerst moeten slaapwandelen om vervolgens te kunnen slaap rijden. Denk dat het een kort ritje wordt. Ik heb weleens gehoord van mensen die de vreemdste dingen doen tijdens het slaapwandelen. Dus het zou zomaar kunnen.

soms raak je intrance of gehypnotiseerd als je langdurig achter een stuk aan het rijden bent dus ja slaaprijden bestaat

Dat zou idd wel kunnen maar dan ligt het eraan,waarop. In een automobiel lijkt me het al heel lastig, dan moet je zo veel handelingen verrichten,waar je bij na moet denken,alhoewel er wel mensen zijn die ook bij het wakker zijn niet nadenken, wanneer ze een auto besturen.

Een paar jaar geleden las ik over een man die naar zijn auto slaapwandelde, en daarmee in zijn slaap naar het huis van een familielid reed. (Wat de precieze familieband was weet ik niet meer) De route zat zó in zijn geheugen gebrand dat dat gewoon zo even kon. Hartstikke gezellig, op slaapvisite. De man had een reservesleutel waarmee hij in zijn slaap de deur opende. Hij slaapwandelde naar binnen, waar hij het familielid vermoordde, ook in zijn slaap. Daarna slaapwandelde hij weer naar buiten, waar hij in zijn auto slaapstapte en terug naar huis slaapreed. De volgende dag, toen hij wakker was, werd hem verteld dat het familielid vermoord was.

als ik slaapwandel doe ik van alles. ik kleed me aan, ik zet koffie, doe lampen aan en zet ramen open. gelukkig heb ik het huis nog nooit verlaten terwijl ik slaapwandelde, maar ik kan me voorstellen dat je het zomaar doet. ik denk wel dat het gevaarlijke situaties op gaat leveren, zeker als je wakker wordt terwijl je rijdt.

Ja hoor dat kan makkelijk. zie deze filmpje bijvoorbeeld. http://www.youtube.com/watch?v=k9Y0WE0tKtM

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100