Spoedcurcus rijbewijs zie uitleg

Al meer dan 20jr rij ik zonder rybewijs. En omdat ik weet dat ik verkeerd bezig ben wil ik alsnog mn rijbewijs halen. Bestaan hiervoor spoedcurcussen,hoe gaan die bv elke dag paar uur,wat is ongeveer de prys hiervan en hoe hoog is t slagingspercentage.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja hoor die bestaan. Je hebt bijvoorbeeld van de anwb een rijopleiding waar je binnen een week je rijbewijs haalt. Maar dit is een vast pakket. Met de ervaring die jij al hebt is het waarschijnlijk handiger om naar een rijschool in de buurt te gaan. Vaak bieden zijn ook snelcursussen, waarbij je in een week of 2 veel lest en daarna afrijdt. Afhankelijk van hoe goed je rijdt (en hoeveel verkeerde gewoonte je moet afleren) wordt na je eerste les een schatting gemaakt met hoeveel lessen je nodig hebt. Voor de ene zijn dit namelijk 3 lessen en voor de volgende zijn dit er 15. Het slagingspercentage is relatief laag, omdat er vooraf al vaststaat wanneer je examen doet. Als het dus iets meer tijd kost om alles te leren zul je je examen niet halen. Maar met veel ervaring gaat dit argument niet noodzakelijk op. Het beste wat je kunt doen is met een rijschool in de buurt contact opnemen en daar je vraag stellen.

Als je de website bekijkt van een rijschool bij je in de buurt, staat daar meestal het slagingspercentage vermeld en kun zien wat voor paketten er aangeboden worden. Suc6

Bij de meeste rijscholen kun je direct beginnen. Je kunt s,avonds terecht en zaterdags,dus je werk kan gewoon doorgaan. De prijzen zijn gunstiger als je een totaalpakket neemt. Een anderhalf uur rijles kost al gauw 60,00 euro.

Op het gebied van autorijles is veel mogelijk. Er bestaan inderdaad spoedcursussen, waarbij je binnen een week klaar gestoomd kan worden voor het examen. Je moet hier dan wel de tijd voor kunnen vrij maken. Verder zijn er natuurlijk de losse lessen, lessen in een simulator en veel rijscholen bieden met korting last-minute lessen aan. Hoeveel lessen u nodig zal hebben is door ons niet te bepalen. U heeft dan wel 20 jaar rijervaring, echter omdat u nooit officieel les heeft gehad, kan het best zijn dat u inmiddels allerlei verkeerde dingen heeft aangeleerd. De meeste rijscholen hebben het slagingspercentage op hun internetsite geplaatst. Anders kunt u dit soort informatie ook inwinnen bij het CBR. Zie voor verdere informatie www.cbr.nl

ik zou gewoon even bij je in de buurt rondkijken en informeren. je kan wel gewoon losse lessen nemen. als je al zolang ervaring hebt dan leer je het zo. je moet alleen dingen heel anders aanleren dan je gewend bent. bv kijkgedrag of hoe je de handen moet hebben. maar de auto zelf kan je natuurlijk wel en als je snel naar het praktijk examen wil zorg dan in ieder geval dat je snel theorie haalt.

Neem gewoon de gok en ga naar een rijschool, na één les laat je hem je examen aanvragen (dat mag hij niet weigeren). Slaag je, bespaar je een hoop geld, slaag je niet weet je in elk geval hoe een examen werkt en waar ze op letten. Een rijschool zal nooit zeggen je bent in drie lessen klaar, je bent hun melkkoe!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100