Kan je ergens voor een dag een oude Mercedes huren? Bijvoorbeeld een Mercedes 280SE (cabrio)

Mijn vader is helemaal fan van een oude mercedes! Net zoals die van de film 'The Hangover' die auto is echt zijn droom wagen! Omdat zo'n auto natuurlijk bijna nergens meer te verkrijgen is en prijzig zijn willen we hem een dagje in zo'n auto laten rijden! Weet iemand waar ik die kan huren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier* kan je een oude mercedes huren. Ik heb even het internet voor je afgezocht, en ben meerdere sites tegen gekomen. Uiteindelijk is dit degene geworden die mij het meest aansprak. Hopelijk weet je nu genoeg! *Zie vermelde bron

Bronnen:
http://www.oldtimerfun.nl/klassieker-colle...

Ja, dat kan. Bijvoorbeeld bij: Trouwauto’s Elburg Noorderbreedte 24 8081 PX Elburg 0525-684795 (Stam Caravans) info@trouwautos-elburg.nl Zie ook: http://www.trouwautos-elburg.nl/listing/mercedes-280-se/ en http://www.trouwautos-elburg.nl/. Het basistarief voor het huren van deze auto voor één dag is bij Trouwauto’s Elburg € 350,-. Andere verhuurders zijn desgewenst overigens eenvoudig te vinden door te googlen met de trefwoorden "trouwauto" of "trouwauto's" en "mercedes", eventueel met vermelding van "280 se" en "cabrio" of "cabriolet".

Bronnen:
http://www.trouwautos-elburg.nl/
http://www.trouwautos-elburg.nl/listing/me...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100