Kun je autoramen met een krant wassen?

Je hoort wel eens dat je je ramen het schoonste krijgt met een krant, hoe zit dat met me autoramen aan de binnenkant, ik krijg altijd zo'n zooitje met een emmer water en een doekkie in me auto. Krijg je ze schoon met een vochtige krant of moet ik er weer met de emmer en een sopje in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet ze eerst gewoon schoonmaken en dan nawrijven met een prop krantenpapier. De drukinkt maakt dat strepen en laatste (vet)restjes weggaan. Resultaat is inderdaad mooie glimmende ramen. P.S. Kom je mijn auto ook even wassen? Drinken we daarna gezellig koffie met wat lekker (of een wijntje met wat lekkers)

Neen, de inkt op de krant is zelf vettig. Het vet van de uitdaemen, van de airco krijg je maar weg met een ontvetter, dus javelwater verdund of speciale "dure" doekjes (verschillende merken)om de ruit proper te maken.

Het zal prima gaan maar een bus glassex werkt bij mij ook goed zonder sporen op het dashboard. Het is wel belngrijg een goede schoen doek te gebruiken. het resultaat is pas te zien wanneer je tegen de zon in gaat rijden : )

Je kunt (auto)ramen met een krant streepvrij afdrogen, maar als je in je waswater een 1/2 geknepen ui doet, worden je (auto)ramen ook met een normale trekker/zeem streepvrij.

Ja hoor. Wat water erop en dan afvegen met krant. En dan heb je beeldschoon ramen. Geen kwaad...

ik heb het al eerder gezegd. gewoon een prop kranten [droog] nemen en begin maar met wrijven .thats it.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100