Kan je met elke auto zo rijden als Ken Block doet in onderstaand filmpje?

Zo nee, wat moet een auto dan hebben om dat te kunnen? Behalve een enorm goede bestuurder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan zeker niet met elke auto. Een auto die dat moet kunnen moet oa; -veel pk's hebben (om de banden zonder moeite te laten spinnen) -minimaal achterwiel aandrijving hebben (met voorwiel aandrijving alleen lukt dit nooit) -speciale banden hebben (geen banden met mayonaise, curry en uitjes, maar banden die niet te veel grip hebben en ook niet te weinig) -een schakel bak bezitten (met een automaat lukt dit niet) -4 wielen hebben (er zijn auto's op 3 wielen waarmee niemand datzelfde zou kunnen) Zo zullen er nog wel meer zijn, maar idd een goede chauffeur is ook zeker een must ;)

In principe zou het kunnen maar dan zou je je hele auto aan moeten passen banden,vering,motor,rolbeugels,4 puntsgordels,gewichtsverhouding verbeteren. Toegevoegd na 1 minuut: Enz. Conclusie het kan maar je zou je auto helemaal aan moeten passen. En je moet wel een geschikte auto hebben dus niet een busje want die kantelt te gauw.

Nee, dergelijke stunts kun je niet uithalen met een standaartwagen, het gaat het hier om een getunde auto, welks zowel mechanisch als technisch getuned is. Denk hierbij aan extra motorvermogen, verstekte aandrijflijn, speciale banden, rolbar etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100