Hoe krijg ik mijn cabriodak ECHT schoon tegen groene alg aanslag zonder iets te beschadigen? Wat voor middel moet ik gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Uitgaande dat je dak van textiel is, kun je het hiermee proberen: http://nl.hg.eu/products/show/id/30/zonnescherm___dekzeil__en_tentenreiniger

Ik kan zo geen middel daarvoor noemen, maar probeer het eens bij een zaak die HG producten verkoopt. HG heeft talloze middelen tegen elk soort vervuiling.

Gewoon de GroeneZeep hiervoor gebruiken! Flink borstelen met de 'vleug' mee, en ruimhartig naspoelen. Wordt weer als een plaatje....

Tunap Cabriodak onderhoudsset artikel 151 kopen bij een autodealer. Wordt alleen bij dealers verkocht.

Groene zeep is ook TROEP!! Al mijn rubbers waren wit uitgeslagen, rubber rond mijn achterraam helemaal misvormt geworden en gaf zwart af, het zwarte spul ging lekken op de kap en is nu een hele vlek. Dacht dat dit het ergste was... Ook onder de kap zat de zeep!! 1 groot drama in die klep waar het dak in verdwijnt. Ook mijn kap is sinds het groene zeep wassen 1 maand terug 3x zo groen geworden! Zo te werk gegaan zoals iedereen dat omschrijft: Dak vochtig maken 1 eetlepel groene zeep van driehoek in een volle emmer water oplossen en over het dak gooien. 10 minuten inweken met een zachte borstel inborstelen met de naden mee GOED afspoelen. Nee HG hoeft van mij ook niet! Nieuw dak moet ik maar eens overwegen denk ik!

Zomaar wat middeltjes op je kapje gebruiken lijkt mij niet zo goed voor de stof? Ik heb het zelf bij mijn garage laten doen. Risico's nemen kan duur uitvallen als het verkeerd gaat. Mijn kapje is inmiddels alweer 2 jaar schoon :) Nu mijn auto wel als nieuw lijkt zorg ik er wel voor dat het zo blijft dus ik ben elke maand aan het soppen, iets waar ik voorheen nogal laks in was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100