is het mogelijk dat je snelheid gecontroleerd word als je de mobiele snelheidscontrole tegemoet rijd ? waarbij geen lasergun word gebruikt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zag laatst een bericht staan op de site van de RDW dat er een verandering in de wet gaat komen mede door wat men schrijft hierboven dat bikers veelal de dans nog ontspringen bij het flitsen op de voorzijde. Kleine vierkante kentekenplaten moeten aan de voorzijde worden gemonteerd waaraan elke bestuurder van een motorvoertuig straks is te herkennen of is te achterhalen. Wat mij betreft de beste oplossing voor Bikers. Maar een antwoord op je vraag: Ja je kan geflitst worden op de voorzijde, zowel door een mobiel flits team / camera langs de weg of een lasergun. Je kan ook geflitst worden door een soort gelijke lasergun, hiermee kijken ze in de wagen of de personen voorin de veiligheidsriem om hebben. Daar wordt tegenwoordig ook een foto voor gemaakt.

als je vraag is of je ook te gemoedkomend geflitst kan worden dan is het antwoord ja (helaas).

Ja helaas kunnen auto's gewoon geflitst worden. lachende derde is de biker want die heeft geen nummerplaat voorop zitten ;-))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100