Wat gebeurd er als je hebt getankd, maar opeens blijkt je onvoldoende geld op je rekening te hebben/pasje bent vergeten?

Theoretische vraag omdat ik altijd 10x check of ik mijn betaalpas bij me heb en daar gek van word.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je laat een identiteitsbewijs, of kopie daarvan, achter als borg en komt terug om te betalen.. heb ik al 2 keer aan de hand gehad..

Dit is mij tweemaal gebeurd. Krantje en boodschappen afrekenen en vergeten je pompnummer te melden. Bij een volgende pompbeurt word je er aan herrinnerd dat je nog een bedrag hebt openstaan. Als je een goede en trouwe klant bent maken ze er mijns inziens geen probleem van.

Doen ze niet moeilijk over als je een id bewijs en eventueel vrijwillig aanbiedt om een duur voorwerp achter te laten bv gsm of camera of rolex ;) in elk geval iets dat zeker veel meer waard is dan de tankbeurt natuurlijk.

dit verschilt per pompstation.meestal laten ze je een formulier invullen met een éénmalige-machtiging.daar zit dan een klein bedrag bij voor administratie kosten.En soms kan je binnen 24 uur betalen,hebben ze verder niks van je nodig omdat alles op camara staat,zoals je kenteken,jij die aan t tanken bent enz.Er is altijd wel een oplossing,welke oplossing ligt aan hoe modern deze pomp-station is.

Tja wel benzine geen geld. Je zal creatief moeten zijn. Inderdaad zoals al aangegeven identiteitkaart-paspoort achter laten. Heb je het toevallig geen van beide meegenomen is het misschien een optie om een vriend te bellen of hij je kan helpen. Of gewoon altijd het bedrag bij je te hebben wat je standaard tankt. Pasje vergeten gelukkig heb je dan nog je geld bij je, en dit geld moet je dan ook nergens anders voor gebruiken.

tja dat genate is mij wel eens gebeurt. nu kende ik de mensen goed en mocht morgen terug komen. als dat niet lukt vul je een 3 delig document in. 1 voor jou 1 voor de pomp en 1 voor de firma die jou een rekening gaat sturen inc 10 euro extra. Toegevoegd na 40 seconden: genante

En wat dan als 't pinapparaat 't niet doet? Dan zit je dus ook! Heb 't één keer mee gemaakt (dat ik niet kon pinnen) en dan vul je gewoon 'n formulier in. Als je dan de volgende dag niet komt betalen zijn zij gemachtigd om 't bedrag van je rekening te halen. Best wel aardig eigenlijk!

Ik heb het ook wel eens gehad; wel geld op de rekening en pasje bij me, maar deze werd niet geaccepteerd of kon niet gelezen worden... formulieren ingevuld, iets van borg achtergelaten en bij het cash betalen (de dag erop) meestal nog wat aan administratiekosten mogen betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100