Hoe haal je vocht uit je auto?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zag laatst dat iemand een tasje (niet plastic) met kattenbak korrels onder de stoel had liggen. Die nemen vocht op en zijn niet zo duur.

Airco aanzetten, ramen op en de auto in t zonnetje, vochtvreter in de auto zetten. Toegevoegd na 30 seconden: ramen open moet t zijn uiteraard.

Met een vochtvreter!

zout strooien, in laten werken en dan opzuigen.

Eerst de oorzaak aanpakken , komt er water binnen , bij de wiel kasten , via de achterliep , het schuifdak , een antenne ,of een lekkend slangetje Vd airco ! Dan zet m in zon, vocht vreters er in , wel op tijd verversen , en een goed stuk rijden met verwarming vol ! En raampje(s) een stuk je open . Succes.

Als je regelmatig zorgt dat je auto goed warm wordt en ventileert zul je geen vocht in je auto hebben. Als je bedoelt dat je auto 's morgens binnen erg vochtig is en je hebt een airco dan moet je de airco uitzetten, het vocht van de condensor verdampt in de auto en is erg lastig weg te krijgen. Je kunt de airco 's morgens wel gebruiken om je ramen te ontwasemen en de hele dag wel ook aan laten staan maar je zult hem geruime tijd voor je thuis komt uit moeten zetten zodat het water verdwijnt uit je ventilatiesysteem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100