Welke goedkope nieuwe stationwagons zijn er te koop?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe(!) stationwagon waar twee volwassenen, twee kinderen en een hond (labrador) in passen. Budget tot € 15.000,-. De Dacia Logan en de Skoda Fabia werden ons al getipt, al weet ik van de laatste niet zeker of de kofferbak groot genoeg is.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt ook voor een Koreaan kiezen. Over het algemeen veel auto voor je geld en lange garantieperiode. Misschien de Hyundai 130CW zit wel 245 euro boven jullie budget, maar bij inruil.... http://www.hyundai.nl/personenauto/hyundai-i30cw.aspx "hyundai" betekent overigens "modern/eigentijds" in het Koreaans.

De Dacia Logan heeft in de 5-persoons uitvoering nog meer dan genoeg ruimte over voor jouw/jullie Labrador! En gelet op 't budget hou je nog wat over....

zelf ervaring met de skoda fabia ,hier heb je een korte en lange versie van,wij hadden de korte,ook onze labrador had er plaats genoeg in,dus zal in de verlengde zeker zijn. Dan heb je ook een grotere skoda, de superb. Ik weet niet waar je woont,maar wij zijn vanuit limburg richting dordrecht gereden,daar zijn de auto's stuk goedkoper,daar zijn leaseauto's ,dus jonge auto's met wel genoeg km., maar bij diesel maakt dat niet zoveel uit. Maar dan heb je wel een mooie goeie auto,redelijk jong. kijk eens op www.milano.nl Hier hebben niet toen onze skoda gekocht maar een andere,skoda was als 2de auto.

Met zo'n budget zou ik eerder kijken naar een ford mondeo of een volkswagen passat uit 2008. Fantastische auto's, kunnen beiden lange tijd mee. Erg betrouwbaar. Doe wel goed marktonderzoek!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100