Is het mogelijk oude kentekens op te vragen ?

Ik zou graag de oude kentekens weten van al de auto's die ik in het verleden heb gereden. In die 45 jaar zijn dat er nog al wat . Helaas weet ik dat niet meer van voor 1993.

Weet jij het antwoord?

/2500

Denk dat dat moeilijk wordt misschien heb je nog foto,s ? of oude boetes ? die kan je wellicht wel opzoeken

Je kan bepaalde gegevens opvragen via de RDW, ik weet niet of dat kan met heel oude historische gegevens. Maar via www.rdw.nl ga je zeker antwoord krijgen op die vraag.

Kijk even op de site van de rdw (rijksdienst voor wegverkeer) www. rdw.nl voor meer informatie. Je kan ook bellen of mailen met ze of langsgaan bij een keuringsstation ( schiedam, amsterdam etc). Er is vast wel iemand die je verder wil helpen! Succes!

Ha, die Lenti; De mogelijkheid om kentekens op te vragen bij de RDW zoals hierboven aangegeven is voor particulieren alleen beschikbaar voor kentekens die nog in ons land geregistreerd staan. Wanneer een van je oude auto's dus bijvoorbeeld gesloopt of geëxporteerd is zijn de gegevens niet langer opvraagbaar. Alleen handelaren en bepaalde overheidsdiensten kunnen over meer gegevens beschikken.

Je kan het ook nog proberen via: -de belastingdienst -je verzekeringsmaatschappij -iemand anders waaraan je geld hebt betaald voor je auto's. Overal waar dus iets van administratie zou kunnen liggen. Alleen zit je voor een groot deel in de tijd van voor de computer. Veel gegevens zullen ondertussen naar het oud papier zijn gegaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100