Ik moet binnenkort iemand ophalen van station Leiden, is er ook een kiss & ride en wat moet ik in mijn Tomtom invoeren om daar te komen?

Ben helemaal niet bekend in Leiden en op google maps zie ik niet zoveel parkeergelegenheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Achter het station is parkeergelegenheid. Echter niet voor lang en het staat vaak vol. Je kan ook je auto op de stoep zetten en dan wachten. dit doe ik zelf altijd. Ik weet niet waar je vandaan komt anders kan ik zeggen hoe je moet rijden.

wat kiss & ride is weet ik niet, en dat houd ik denk ik graag zo :) voer morssingel in op je tomtom. daar is de ingang naar een groot betaald parkeerterrein waar altijd plaats is. neem een van de vele doorsteken tussen de winkels door, en je staat voor het station.

Er zijn de volgende mogelijkheden: - Barghelaan, aan LUMC zijde van het station. Kort parkeren (max. 40 min), je kunt er meestal je auto wel kwijt, zeker als je alleen wilt ophalen. Er is hier ook een Kiss & Ride cq. laden/lossen gedeelte. - Morssingel 173, parkeerterrein aan voorzijde van het station, achter de Aldi. Meer geschikt als je wat langer wilt parkeren (€ 2,40 per uur) - LUMC garage, Albinusdreef 2. Eerste uur is gratis parkeren. Wel moet je je kaartje door de betaalautomaat laten lezen. Voor alleen ophalen is dat misschien minder handig. Inderdaad zou je diegene ook kunnen vragen op Lammenschans uit te stappen, daar stopt de trein vanuit Alphen a/d Rijn toch. Adres van Lammenschans: Kamerling Onnesplein 1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100