Welk auto merk heeft de goedkoopste auto onderdelen?

Ik wil een 2e hands auto0tje kopen. Maar het onderhoud is altijd zo duur. Daarom wil ik een merk kopen waarvan de onderdelen goedkoop zijn. Kan iemand mij zeggen welk merk de goedkoopste onderdelen heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb een ford ka, onderdelen zijn erg goedkoop. gelukkig nooit wat mee gehad maar mijn neef is auto monteur en raadde mij deze auto aan vanwege de goedkope onderdelen.

Waar er heel veel van rondrijden zijn de onderdelen vaak makkelijk te krijgen en dus goedkoop. Vaak hoe goedkoper de auto hoe duurder de garagekosten (merkdealers) voorbeeld de Fiat seicento van mijn moeder is aan normaal onderhoud bijna 2 keer zo duur als mijn Volvo V70

Klopt helemaal. Kijk waar er veel van rondrijden. Verder is het mss handig als er iemand in jouw vriendenkring is die het onderhoud goedkoper kan doen dan in een garage.

In Duitsland is de verzekeringspremie gerelateerd aan de onderdelenprijs. Ford is het goedkoopst. (rij zelf Fiat dus geen vooroordeel, fort zeg je tegen een paard)

Bijvoorbeeld Franse auto's, en dan de types met niet veel extra's (wat er niet op zit- kan ook niet kapot). Denk aan een Citroen AX of een Peugeot 106 205 309 306. De onderdelen zijn volop origineel, imitatie of op de sloperij te vinden.

Opel dat is het merk waar er veel van rondrijden en veel op sloop liggen.Goede service bij de garage en ze hebben vast gestelde prijzen voor beurten

kia en hyundai zijn goedkoop qua onderhoud, en ook van aankoopprijs maar je moet echt wel goed zoeken. wij hebben zelf ook drie kia's; 2 pregio's en een rio uit 2001 (op lpg) maar maar als je alle prijzen samentelt kom je niet eens aan de 5000 euro. het voordeel aan een kia pregio is is dat het geen distributieriem heeft maar een ketting. wat soort auto zoekt u?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100