hoe word je rij-instructuur?

en wat verdient het?

Toegevoegd na 4 minuten:
*rij-instructEur*

Toegevoegd na 5 minuten:
Ik zit op MBO niveau 4

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan er een opleiding voor volgen. Opleidingskosten € 4390,= Examenkosten € 1010,= Toegevoegd na 59 seconden: Salaris: http://www.theoriecursus.nl/verkeersforum/viewtopic.php?t=2497 Ik zal je eerlijk vertellen wat ik verdien. Per maand zit ik op 1400 euro netto alwaar ik 40 uur voor moet werken. In Juni krijg ik 8% vakantietoeslag. Over 10 jaar verdien ik nog steeds hetzelfde. Een cao kennen we niet in deze branche. Voor het geld moet je dit niet gaan doen. De opleiding heeft me 5000 euro gekost.

Er zijn diverse opleidingen voor. Maar erg veel verdient het in eerste instantie niet. Pas als je heel groot bent geworden kun je er redelijk mee verdienen. Maar er is te veel concurrentie.

je moet een cusus volgen bij een verkeersschool voor rijinstructeurs. Als je als zelfstandige wilt gaan werken moet je goed nadenken voor je begint. De meeste uren maak je als andere mensen thuis zijn. 's avonds en op zaterdag. Om een redelijke boterham te verdienen moet je zeker 60 lesuren op een week maken. Je hebt nl. best veel onkosten als zelfstandige. Denk aan: arbeidsongeschiktheidsverzekering, autoverzekering, houderschapsbelasting, brandstof en onderhoud lesauto, kosten voor reclame (heb je zeker in het begin toch nodig), accountantskosten, etc. Als je te veel voor een les rekent komt er niemand, als je te weinig rekent verdien je zelf niets, maar je moet ook kunnnen concureren met bedrijfjes die prijsklappers maken, bijv. 25 euro per uur. Het is een mooi vak, maar zie wel de nadelige kanten er ook van in. Op het moment dat je niet rijdt, verdien je niets, bijv. vakantie, leerling ziek etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100