Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (4)

De mooiste eiland van allemaal is Santorini. Het picture perfect eiland met de beroemde witte huizen met blauwe daken. Santorini is een prachtig eiland om lekker een paar dagen te vertoeven. Wanneer je aan komt varen zie je ze al; enorme rotsen die uit de zee oprijzen met daar bovenop schilderachtige dorpjes. Alleen al dit uitzicht is het waard om naar Santorini te reizen. Hoewel de witte huizen aan de kust de aandacht trekken mag de rest van het eiland er zeker ook wezen.
Kefalonia ligt net iets ten noorden van het bekende en geliefde Zakynthos. Er worden heerlijke wijnen gemaakt. Ben je een echte strandliefhebber, dan is dit een hele goede keuze voor een ontspannen vakantie: dit zijn de mooiste stranden van Kefalonia.Het binnenland van eiland Kefalonia is zeldzaam mooi: weelderig begroeid met kleurrijke bloemen en planten. De kustlijn barst van de rustige baaitjes en Caribisch-ogende stranden. Myrtos beach is de mooiste van allemaal: een hagelwit strand met een blauwe zee die je probeert te betoveren.
Eiland Zakynthos duikt wel vaker op in de lijstjes met de mooiste eilanden ter wereld. Wie één voet aan wal zet begrijpt ook meteen waarom dat zo is. Zakynthos hoort bij het beste dat Griekenland je te bieden heeft.
Hoewel Kreta beroemd en berucht is, is dit absoluut een de mooiste eilanden die Griekenland rijk is. Kreta combineert bergen en zee met de rijke Griekse geschiedenis.
Het eiland Elafonisos (Peloponnesos) is uitzonderlijk mooi.Elafonisos is klein en gemoedelijk. Er valt dan misschien niet heel veel te beleven, maar qua schoonheid wint dit eilandje het van vele andere Griekse eilanden. Een plek om lekker tot rust te komen. Precies waar een vakantie voor bedoeld is toch?
(Lees meer...)
een jaar geleden
Griekenland heeft veel prachtige eilanden die elk uniek en schitterend zijn op hun eigen manier. Hier zijn enkele van de meest populaire en mooiste eilanden van Griekenland:

Santorini: Dit Cycladen-eiland is bekend om zijn whitewashed huizen, blauwe koepels en spectaculaire zonsondergangen. Het is ook een populaire bestemming voor wijnliefhebbers, aangezien er veel wijnproducerende gebieden op het eiland zijn.

Mykonos: Dit eiland is beroemd om zijn nachtleven, prachtige stranden en kleurrijke huisjes. Het is een populaire bestemming voor feestgangers en jongeren.

Kreta: Dit grootste eiland van Griekenland is bekend om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en de indrukwekkende Samariakloof.

Zakynthos: Dit eiland is bekend om zijn indrukwekkende natuurlijke landschap, waaronder het Navagio-strand, ook bekend als het "schipbreukstrand".

Corfu: Dit groene eiland is bekend om zijn charmante steden, prachtige stranden en rijke geschiedenis.

Dit zijn slechts enkele van de vele mooie eilanden van Griekenland. Of u nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden of levendig nachtleven, er is een eiland in Griekenland dat aan uw verwachtingen voldoet.
(Lees meer...)
een jaar geleden
De mooiste eilanden van Griekenland zijn vooral het groene Corfu, het cultuurrijke Kreta en het paradijselijke Skiathos. Of, denk juist aan het bruisende Rhodos, vol van traditionele bergdorpjes. De mooiste uitzichten vind je op de eilanden Zakynthos en het populaire Santorini. Ontdek de mooiste onbekende eilanden van Griekenland in onze blog.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 14 februari 2023 07:30: bron
De mooiste eilanden van Griekenland zijn Santorini, Mykonos, Kreta, Corfu, Rhodos en Zakynthos. Elke eiland heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals prachtige stranden, kleurrijke steden en historische bezienswaardigheden.
(Lees meer...)
10 maanden geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding