Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de meestbezochte plekken in portugal?

Oftewel, waar moet je zijn in Portugal?

852
Inekez1
een jaar geleden
Meest bezocht door wie? Waar moet je zijn voor wat?
Wat is precies je vraag? Ben je op zoek naar de toeristische hotspots van Portugal? En bedoel je dan musea of bepaalde steden? Of regio's? Wat vind jij leuk? Wil je een strandvakantie, of juist cultuur bekijken, of lange wandelingen maken in de natuur? Ga je met de auto (of huurauto) of ben je afhankelijk van het OV? Ga je alleen, met vrienden, of met een gezin met kleine kinderen?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

De meestbezochte plek is waarschijnlijk het bedevaartsoord Fatima.
(Lees meer...)
een jaar geleden
Voor een vakantie in Portugal kun je uit veel mooie bestemmingen kiezen. Ga je graag naar het strand? Ga dan naar de Algarve: hier vind je bruisende badplaatsen als Portimão, Lagos en Albufeira. De Portugese Algarve is tevens ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Wil je graag de mooiste steden van Portugal bezoeken? Denk dan aan het cultuurrijke Lissabon of het juist culinaire Porto, bekend van de Portowijn. Deze steden lenen zich zowel voor een zonovergoten vakantie, als voor een veelzijdige stedentrip.
(Lees meer...)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding