Waar in Thailand kan ik het beste op vakantie gaan als ik op zoek ben naar rust.En waar boek ik het voordeligste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben zelf in februari nog naar Chang Mai geweest (noorden) Het is zeker een aanrader, maar je kunt ook in het zuiden nog rustig op vakantie gaan, zolang je maar niet in het hoogseizoen gaat. Je kan makkelijk alles zelf ter plekke regelen. Voor de beste prijsvergelijking voor vliegtickets verwijs ik je naar http://www.lowcosttickets.nl/bestemming-detail/28/Bangkok/ En het is misschien verstandig om een hotel te boeken voor de eerste overnachting als je laat of moe aankomt.

Ik ben ook een voorstander van het noorden. Je kan met de slaaptrein van Bangkok naar Chiang Mai. Het toerisme zit voornamelijk in het midden en zuiden van Thailand. In het noorden komen meer de toeristen die voor cultuur en natuur komen. Verder vindt ik de thaien zeer vriendelijk en hulpzaam

Hua Hin rustige en mooie stad mooie stranden en heel schoon want het is de stad van de koning. Chiang Mai veel bezienswaardigheden ,Tip huur een lodge buiten de stad.De prijs van de ticket ligt er van af met welke maatschappij je wild vliegen,rechtstreeks of een of meerdere overstappen.Bezoek ook maar eens het thailandforum waar veel vragen een antwoord hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100