Waar ligt de Middle of Nowhere

serieus

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je op any key drukt dan kom je er.

The Middle of nowhere is het vierde album van Modern Talking. Ik ga er dus vanuit dat deze nog wel bij de Free Record Shop ligt. http://nl.wikipedia.org/wiki/In_The_Middle_Of_Nowhere Toegevoegd na 7 seconden: En mocht je de geografische locatie bedoelen: Middle of Nowhere is een term om aan te geven dat je ver van de beschaving bent, midden in het niets, midden in de jungle, whatever.

Op een bol, zoals de aarde? Dat gaat dus niet. Zoiets moet je ook niet letterlijk nemen.

Dat is bij Assen rechtsaf en dan de weg volgen tot je depressief wordt... Toegevoegd na 22 seconden: serieus

Midden in de Stille Zuidzee schijnen piepkleine eilandjes te liggen die je zo kunt noemen.....

De Middle of Nowhere is een variabele locatie. Het is precies daar waar iemand zich bevindt die in de verre omtrek niets weet te bespeuren wat hij interessant vindt, en waar hij niet vindt wat hij nodig heeft. Een plek kan Somewhere zijn voor de één (hij kan er zijn liefde voor vogels kijken uitleven, en hij heeft zaterdag al getankt dus het maakt niets uit dat alle tankstations op zondag dicht zijn) terwijl het voor de ander de Middle of Nowhere is (er zijn verdorie alleen vogels te zien in die verder lege weilanden, en hij staat op zondag met een lege tank langs een provinciale weg).

Ongeveer am Arsch der Welt

Ergens tussen hier en nergenshuizen.

Er is in Amerika een plaatsje dat Nowhere heet. Ligt in de staat Oklahoma. Als je in het centrum van dat plaatsje staat, dan sta je dus 'In the middle of Nowhere'.

Death valley!

Er wordt een afgelegen en/of geïsoleerd gebied mee bedoeld. In het spraakgebruik wordt het meestal gebruikt om een gebied aan te geven waar weinig mensen wonen cq. weinig gebeurt.

Bronnen:
http://www.encyclo.nl/begrip/In%20The%20Mi...

Dat ligt exact 42 meter tussen Nergenshuizen.

The Middle of Nowhere ligt precies tegenover The Center of the Universe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100