Wat is nu een leuke single en 50+ kerstreis?

Mijn moeder komt vanavond op bezoek om hier op internet een leuke reis voor de kerst te zoeken. Ze zoekt iets waar eigenlijk alleen maar singles mee gaan in de leeftijd van 45 +. Ik heb al eerder voor haar gezocht, maar ik kom niet verder dan de KRAS reizen. Weet iemand nog een leuke reis voor de kerst waar voornamelijk 45+ singles mee mee gaan. Het moet wel een busreis zijn en in 1 dag te bereiken zijn. Wie weet... iemand met ervaring hiermee?

Toegevoegd na 3 minuten:
Oh ja, voor ik het vergeet... een georganiseerde busreis. Niet iets dat ze zelf allemaal dingen moet gaan regelen enzo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien kom je hier verder mee: een overzicht van organisaties die busreizen voor 50plussers organiseren: http://www.reiswijs.nl/bus/bus.html Toegevoegd na 2 minuten: En hier nog een overzichtje van kerstreizen: http://nl.ask.com/web?l=dis&qsrc=999&siteid=5075&o=5075&q=kerstreizen&ifr=1

Leuk idee! Kijk eens of er een lokale busmaatschappij is die bijvoorbeeld naar Keulen gaat. Erg mooi met kerst, een sfeervolle stad! Of een dagje naar Gent is ook een aanrader. Zo zijn er zoveel mooi steden, die ook fantastisch zijn. Bijvoorbeeld http://www.terbeekreizen.nl/index.php heeft dit soort reisjes regelmatig (in het oosten v.h. land).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100