is er iets bijzonders te vinden in een woestijn?

met welke reden gaan mensen daar rond dwalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Rust. Back to basic. Wildkamperen.

Heel veel ruimte, grote verschillen tussen dag- en nachttemperatuur, oases, woestijnplanten en -dieren... Genoeg bijzonders te zien en te beleven!

Om te achterhalen wat een fata morgana is?

Zand, zand en nog eens zand. Maar als je goed zoekt is er nog meer te vinden. Dieren en planten die die extremen kunnen overleven.

Af en toe een fata morgana. Heel veel nachtdieren. De zandheuvels zijn elke dag anders van vorm. Zegt de ene kat tegen de ander: Wat een bak he? (sorry).

Veel aardolie Toegevoegd na 20 minuten: De woestijn wordt onderschat ,er worden elke dag ontdekkingen gedaan....wat nu woestijn is was vroeger soms een heel aimabele omgeving. Ruines , diersoorten die je niet zou verwachten (krokodillen) , tevens een goeie plaats om meteorieten te vinden. Als je niet van regen houdt moet het er best te doen zijn. Er zijn ook vele soorten woestijnen...niet alleen de zand cliché Toegevoegd na 20 minuten: De woestijn wordt onderschat ,er worden elke dag ontdekkingen gedaan....wat nu woestijn is was vroeger soms een heel aimabele omgeving. Ruines , diersoorten die je niet zou verwachten (krokodillen) , tevens een goeie plaats om meteorieten te vinden. Als je niet van regen houdt moet het er best te doen zijn. Er zijn ook vele soorten woestijnen...niet alleen de zand cliché

Heel veel grondstoffen.Zoals de antwoorder boven mij al zij aardolie.Maar ook silicium.Afrika zit vol silica mijnen waarmee onze electronica mee volzit. Diamantmijnen zitten er veel.Bepaalde grondstoffen voor uranium kun je veel vinden in Afrika. Afrika werd in het oude testament al sieraadland genoemd.En ja,er zijn juist in afrika grondstoffen te vinden die nergens anders te vinden zijn.

Oh ja, zeker als je een goede lokale gids meekrijgt. We hebben een tour gemaakt door de woestijn in Namibië. Nooit geweten dat er nog zoveel leven in een woestijn is, je moet alleen weten waar je moet kijken.

Dat houd je niet voor mogelijk, maar voornamelijk onder de oppervlakte stikt de woestijn van het leven. Dat uit zich vooral na een regenbui.

stilte, rust, sereenheid, een-zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100