leuke dingen om te doen met jongen van 15 jaar in groningen/amsterdam/rotterdam/den haag e.d.

Hoi ik ga met me zoon van 15 een paar dagen naar de grote steden om leuke dingen te doen. We reizen met openbaar vervoer (tussen 2 tot 6 augustus) Wie weet wat leuke activiteiten om te doen?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heftig: Abseilen van de Euromast in Rotterdam Bungeejumpen vanaf de pier in Den Haag/Scheveningen Rustig: Dierentuin Artis in Amsterdam of Blijdorp in Rotterdam Rondvaart door de grachten van Amsterdam Spido Rotterdam Amsterdam bekijken met de fiets (bijv. yellowbike.nl) Slecht weer: Stripmuseum Groningen Madame Tussaud in Amsterdam Martinitoren beklimmen in Groningen Beeld en Geluid experience Hilversum Naturalis Leiden

bioscoop (overal), rondvaart (Amsterdam, Rotterdam, Groningen), Anne Frank huis (Amsterdam), dagje naar zee met een vlieger (Den Haag/Scheveningen), op de waterfiets oer de grachten (Utrecht).

Voor een tiener in Groningen? Absoluut het stripmuseum (vooropgesteld dat tie van strips houdt). Den Haag? Ach, een klein stukje verder en je zit in Scheveningen, genoeg te doen voor tieners daar, zeker met dit mooie weer. Amsterdam en Rotterdam laat ik over aan andere antwoorders!

Bronnen:
http://www.stripmuseumgroningen.nl/

Meestalhebben jongens van die leeftijd zelf wel ideeën over wat leuk is! Leg je oor eens te luisteren bij hem.

Ga eens naar Nemo in Amsterdam. Wetenschap op een hele leuke (en leerzame) manier gebracht.

red light district.

In Groningen kun je een kano huren, vlakbij het station (het kanoverhuurbedrijf "'t Peddeltje" zit onder de Herebrug, nog geen 5 minuten lopen van Groningen CS (als je voor het station staat met je rug naar het station, ga dan naar rechts en je ziet de brug vanzelf). Je kunt dan met een tweepersoonskano de grachten op en de stad vanaf het water bekijken! (€ 12,50 voor 2 uur). Kijk voor meer informatie en overige prijzen op http://www.tpeddeltje.nl/ .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100