Ooglidcorrectie in thailand..wie heeft daar ervaringen mee?

ik ben in oktober 3 weken in pattaya en wil dat combineren met een ooglidcorrectie..wie heeft raad?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik raad het je af, zo'n dergelijke ingreep kan je toch beter in nederland laten verrichten. mocht het mis gaan ben je er wel voor verzekerd in nederland,die garantie zullen ze je in thailland niet kunnen bieden.

go for it!, ze doen het daar wel heel provisorisch, en er is een 50/50 kans dat het flink misgaat maar als het goed gaat heb je wel wat , en goedkoop ;)

Waarom gaat je NIET naar pataya en laat je ogen hier doen. Pataya, de meest ordinaire plaats ter wereld, tenzij je zonodig goedkoop en veel wil bumsen, al dan niet met kleine jongetjes of meisjes. In plaats van het ticket laat je je hier in een locaal ziekenhuis opereren. Als je echt last hebt van je ogen dan betaalt jouw zorgverzekering de operatie. De thaise dokters zijn wel vaardig, maar de ziekenhuis zijn beneden de/mijn maat en het klimaat is ongunstig, omdaar met gehechtte oogleden of wenkbrouwen rond te lopen. Niet doen dus.

Het is net hier in nederland : jij kunt net de verkeerde chirurg treffen . Maar de ziekenhuizen in Thailand staan heel hoog aangeschreven . De kans van slagen is net zo hoog dan hier in nederland. Het grootste probleem is dat je enkele dagen het rustig aan moet doen en dat is in pattaya nogal moeilijk . Succes en veel plezier .

Ik heb daar laatst op een van de discovery channels iets van gezien, ik denk travel & living. Daar kwam naar voren dat het erg goede ziekenhuizen zijn in Thailand, de priveklinieken. Een Amerikaans meisje had een nosejob gedaan. Moest wel terug op controle na een paar weken, dat kostte dus weer een ticket naar Thailand, dus ik weet niet of het dan nog goedkoper is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100