Waar kan je (relatief) goedkoop parkeren in Brussel ?

Voor komend weekend zoek ik een betaalbare parkeerplek voor het weekend. We zitten in een hotel dichtbij Avenue Louise en Boulevard de Waterloo.
We komen vrijdagavond aan en ga zondag avond weer richting huis. Bij het hotel is het €15 per dag, weet iemand een goedkoper alternatief?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn 8 verschillen p+r's in Brussel, misschien kun je de dichtsbijzijnde even googelen. Vanaf de p+r kan je vaak goedkoop met de tram of bus

parkeren in Brussel is vrij duur. Je zal in de stad niets goedkoper vinden. Wel hebben ze op zondag een speciaal tarief van 5 euro per dag. 's nachts wordt er ook in de meeste parkings slechts 5 euro gevraagd.

In die buurt vrees ik van niet. Kijk eens op het metro en tram of bus plan zodat u een verplaatsing kan doen zonder een overstap en parkeer u buiten het centrum. Eventueel koopt u een meerdere rittenkaart voor andere verplaatsingen tijdens jullie verblijf en met meerdere personen is een taxi ook niet duur zolang u binnen de Brusselse agglomeratie blijft. Succes en prettig verlof!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100