hoe hoog liggen de prijzen in Kaapverdie?

Ik vlieg over een kleine maand naar Sal op Kaapverdie. Ik ben benieuwd wat de prijzen daar zijn om rekening te houden met het budget dat ik meeneem.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kaapverdie is juist wel heel veel goedkoper dan Nederland. Veel producten moeten weliswaar van het vaste land afkomen, maar het land ligt nog wel altijd in Afrika. Lonen en zulke kosten liggen een stuk lager, wat ook doorvloeit in de consumentenprijzen. Vorig jaar ben ik ook in Kaapverdie geweest, je hebt meer waar voor je geld dan in NL. Het prijsverschil met NL ligt op 21%. Hotels en dergelijke zijn goedkoper. Geen zorgen dus om hogere kosten. Veel plezier op je vakantie.

Bronnen:
http://www.kaapverdievakantie.net/is-kaapv...

Kaapverdië is niet goedkoop. Vooral accommodatie kan behoorlijk prijzig zijn. Bovendien is Kaapverdië een eilandenarchipel met een relatief droog klimaat. Nogal wat producten moeten dus vanaf het vasteland worden aangeleverd. Dat komt de prijs doorgaans niet ten goede. Accommodatie: hotel 3.000 escudo Vervoer: taxi in Praia 200 escudo Alcohol: biertje 120 escudo Drank: liter mineraalwater 90 escudo Eten: tonijn met rijst en salade 700 escudo Museum: nachtboot van Sal naar Mindelo 4.500 escudo Mobiele telefonie: sim kaart 400 escudo Mobiel bellen: 700 escudo p/m Internet : uur internet 300 escudo Souvenir: T-shirt 1.000 escudo €1 = 110 escodu

Bronnen:
http://www.afrika.nl/kaapverdie/praktische...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100