Wat is de betekenis van de sterren van een restaurant/hotel??

Ik ben een reis aan het zoeken, maar ik weet het verschil niet precies tussen 3 sterren of 5 sterren enzo, wat is het verschil daarin??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De sterren staan voor verschillende kwaliteit en specialiteiten bv gratis internet/WiFi liggig in het centrum of mooi uitzicht, ruimere kamers dat soort dingen, hoe meer sterren hoe luxer, maar het is maar net wat je zoekt, een 3* hotel, kan ook prettig verblijven zijn, voor een leuk bedrag minder dan een 5* hotel

Hoe meer sterren hoe hoger meestal de prijs en de kwaliteit is.

Voor alle 5 categorieën gelden basisnormen waaraan elk hotel in de betreffende categorie moet voldoen. De basisnormen worden aangescherpt naarmate het om een hogere sterrencategorie gaat. De Michelinster is een aanduiding voor restaurants met een uitzonderlijk goede keuken en een correcte bediening in de befaamde Rode Gidsen van de bandenfabrikant Michelin. Een beperkt aantal restaurants in elke gids wordt aangeduid door één, twee of drie sterren. Deze gelden als de belangrijkste waardebepaling voor gastronomische kwaliteit, Voor een overzicht van sterren restaurant, bekijk de link.

Als je Michelinsterren bedoeld is dat een aanduiding voor restaurants met een uitzonderlijk goede keuken en een correcte bediening in de befaamde Rode Gidsen van de bandenfabrikant Michelin. Een beperkt aantal restaurants in elke gids wordt aangeduid door één, twee of drie sterren. Deze gelden als de belangrijkste waardebepaling voor gastronomische kwaliteit. Hotels kennen dat niet; de sterren zijn zelf bedacht en restaurants kunnen geen 4 of 5 sterren hebben, ook zelfbedacht dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100