In welk hotel op De Strip (Las Vegas) moet je ooit gelogeerd hebben en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zelf jaren geleden in het Flamingo Hilton gelogeerd maar dat vond ik niks bijzonders. Wat ik toen erg bijzonder vond was Luxor en Caesars Palace maar daar heb ik niet gelogeerd. Eigenlijk doet het er ook niet veel toe waar je slaapt. Het gaat er meer om dat je de tijd neemt om de verschillende hotels/casino's te bezoeken want heel veel daarvan zijn zeer de moeite waard om te bezoeken en te bekijken omdat ze allemaal een eigen thema hebben. Veel plezier in ieder geval.

Paris. Omdat je 's ochtends heerlijk onder de Eiffeltoren een frans stadje binnen kan lopen om daar Crëpes Suzettes te ontbijten. En geloof het of niet , het voelt romantisch en redelijk authentiek. Verder ligt het naast zowel Hardrock als in de buurt van de Bellagio. En Venetian . In alle drie zijn grote shopping malls zodat je niet hoeft te gokken als tijdsbesteding. Toegevoegd na 1 dag: Ik bedoelde in plaats van Hardrock het nieuwe Planet Hollywood. Dat was toen ik het bezocht nog Aladdin.

Ik heb zelf in een aantal hotels op de Strip in Vegas overnacht. Het ligt natuurlijk helemaal aan je eigen smaak, sommige mensen vinden het leuk om in een piraten/zeevaarders thema hotel te overnachten, dan is Treasure Island helemaal perfect. Voor mij persoonlijk is dat niet helemaal nodig. Zelf heb ik in Stardust (inmiddels afgebroken), Venetian, MGM Grand en Mandalay Bay overnacht (steeds minimaal 3 nachten). In Mandalay Bay had ik nog de beste ervaring omdat we een "free upgrade" kregen en we hadden al een suite geboekt, na de suite kwam het penthouse met "Stripview". Echt waanzinnig, we hadden een kamer op de hoogste verdieping en het uitzicht op de strip was fantastisch! Het ligt natuurlijk helemaal aan je persoonlijke smaak, as je helemaal gek bent van Parijs, is "Paris" het hotel waar je moet zijn. Ben je lyrisch over Venetië, is "the Venetian" the place to be. "Excalibur" is een middeleeuws thema en "Hotel New York" spreekt voor zich. Kijk even in de links, daar staan ook links naar alle hotels en bezienswaardigheden op de Strip. Veel plezier en onthoud "What happens in Vegas, stays in Vegas" Toegevoegd na 2 minuten: Mijn favoriete hotels zijn "Mandalay Bay" en "Venetian". De service in deze hotels was fantastisch en de kamers ern mooi en ruim. The Venetian heeft de grootste standaard kamers ter wereld!

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Las_Vegas_Strip
http://nl.wikipedia.org/wiki/Las_Vegas_Strip

Planet Hollywood, super!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100