Waar kan ik mijn gekochte spullen het best bewaren in Amsterdam ?

Ik ga de hele dag naar Amsterdam en ga hier ook spullen kopen. Ik wil hier echter niet de hele dag mee rondlopen wat is een goede plek om deze tijdelijk te stallen.

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien in een bagagekluis op amsterdam centraal

Bronnen:
http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/...

Je kunt de spullen sowieso altijd opslaan in een bagageklus op Amsterdam Centraal-Station. Zie http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/stationsvoorzieningen/stations/a/amsterdam-centraal/algemeen/bagagekluizen.html Echter, sinds kort heb je in het Centrum van Amsterdam ook de zgn. Drop&Go: http://www.amsterdam.info/central-station/drop-and-go/ Deze ligt nog iets centraler in het centrum bij de (grote) winkels.

In de MediaMarkt zijn ook kluisjes. Die zijn eigenlijk bedoeld voor de klanten van de MediaMarkt, maar je kan ze natuurlijk ook gebruiken als je andere winkels bezoekt. Houd dan wel rekening met de openingstijden van de MediaMarkt. Ga niet te laat terug om je spullen op te halen!

Een zeer simpele manier is om je tas met spullen achter te laten in de winkel waar je het laatste artikel hebt gekocht. Wel voor sluitingstijd terug zijn!

Je hebt ook grote bagagekluizen op het Damrak bij Lockerpoint. Midden in het centrum,, al 2 keer gebruikt en super easy! Zie https://www.lockerpoint.com

Bronnen:
https://www.lockerpoint.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100