Waar kan ik het goedkoopst geld inwisselen als ik naar Londen ga?

Ik ga binnenkort naar Londen en vraag mij af waar ik het beste ponden kan halen? Of moet ik gewoon met mijn Bankpasje( ING) of visacard overal betalen. Wat is het voordeligste voor mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

In veel winkels kun je direct met je bankpas betalen (pinnen), maar dat is niet overal mogelijk. Daarom is het altijd handig contante ponden bij je te hebben. Die contante ponden kun je het beste gewoon ter plekke ergens uit een geldautomaat halen. Dat is goedkoper dan daar (of hier) naar een wisselkantoor te gaan.   Toegevoegd na 2 minuten:   Volgens onderstaande Bron hoort het VK bij Europa. Je hoeft dus niets te wijzigen aan je pas-instellingen om in Londen geld te kunnen opnemen, want een ING-betaalpas is standaard al geldig binnen heel Europa.  

Bronnen:
http://www.ing.nl/particulier/betalen/pass...

Het voordeligst is het om ter plaatse met bankpas te betalen. Ook kun je daar met je bankpas gewoon ponden pinnen, maar let dan op of de pinautomaat geen extra kosten rekent, vooral automaten op luchthavens willen dat nog wel doen. Pinautomaten bij banken zijn meestal voordeliger. Het duurst ben je uit als je hier in Nederland alvast ponden koopt bij GWK of bank.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100