Mijn pasoort is nog tot november geldig mag ik komende zaterdag naar Tunesie?

Komende zaterdag ga ik met mijn vriendin naar Tunesie toe voor 8 dagen. Nu verloopt mijn paspoort half november. In principe is mijn paspoort nog geldig in mijn reistijd, maar ik hoor nu opeens een verhaal dat mijn paspoort 6 maanden geldig moet zijn nog. Nu ben ik gaan rondzoeken en zie ik veel verschillende verhalen, iemand die mij het goed antwoord kan geven?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Een simpele zoekopdracht... Je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn bij aankomst. Toegevoegd na 9 uur: Foutje, ik dacht aan Indonesië, niet Tunesië. Anyway, dan is er geen probleem. Dan moet je paspoort tot aan het eind van je verblijf geldig zijn. Zie de bron voor verdere informatie. Toegevoegd na 9 uur: Foutje, ik dacht aan Indonesië, niet Tunesië. Anyway, dan is er geen probleem. Dan moet je paspoort tot aan het eind van je verblijf geldig zijn. Zie de bron voor verdere informatie.

Bronnen:
http://www.afrika.nl/tunesie/praktische-in...

Ja, uw paspoort dien bij aankomst minimaal nog zes maanden geldig te zijn. Zie ook; http://www.anwb.nl/bestemmingen/landeninformatie/vakantie/bestemmingIndex.html?btiId=BTI_585&themaId=BEST_P_42 http://visumdienst.com/tunesi%EB.html Bon Voyage ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100