ryanair, elk uur elke dag veranderen de bedragen van de tickets. Heeft dit met je ip adres te maken?

Soms is het zo dat in het ene huis de tickets duurder zijn dan ergens anders. houden ze dit werkelijk waar in de gaten???

Weet jij het antwoord?

/2500

Leuk bedacht naar nee dat mag zelfs niet comisie gelijke behandelingen zegt daar iets over volgens mij ik denk gewoon toeval...

Ik denk dat het komt door de hoeveelheid boekingen op de site. Met vliegticketprijzen is het vaak zo, dat hoe voller het vliegtuig hoe duurder de tickets. Ryan-air wordt erg veel geboekt en daardoor wijzigen de prijzen regelmatig. Daarom is het vaak verstandig, meteen te boeken als je een ticket met een mooie prijs tegenkomt.

Als je vaak dezelfde tickets opzoekt gaat de prijs ook omhoog. Er zit een hele formule achter. De computer ziet dan dat er veel vraag naar is en de prijs stijgt dan.

Ip adressen en cookies kunnen wel degelijk invloed hebben op de prijzen. Ook beschikbaarheid en aanbiedingen die heel tijdelijk op de site getoont worden. Er zit een hele wetenschap achter, zo lijkt het soms wel. Kijk anders eens bij de bron voor tips om goedkoop aan tickets te komen, wie weet kun je uitproberen of een van deze dingen de prijs nog positief beinvloeden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100