Bij de sacre coeur in Parijs zijn er mensen die een vriendschapsbandje proberen aan te doen waarom is dat?

Ik heb nog gehoord van mensen dat ze dat probeerden...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een soort verkooptruc. Ze vragen iemand of ze er eentje willen kopen, als ze nee zeggen zeggen ze: ze zijn echt heel mooi! Moet je maar eens proberen! Dan wikkelen ze snel dat armbandje om je hand. Ze kunnen dan 2 dingen doen: -ze wikkelen het zo om je hand dat je hem er amper af kan krijgen en je dus gedwongen bent om te betalen. -ze wikkelen hem om je hand en maken hem expres kapot en doen alsof ze het heel erg vinden en jij krijgt dan min of meer de schuld waardoor jij weer een soort van gedwongen bent om te betalen. Weigeren te betalen gaat niet echt makkelijk omdat ze vaak in een grote groep zijn en je liever geen ruzie met ze wilt. Als ze op je af komen zeg gewoon: nee, ik wil geen armbandje kopen en loop direct verder of zeg dat je geen geld hebt.

Na het omdoen van het bandje verwachten ze een financiële compensatie. Het is simpelweg een slinkse manier van verkopen/geld verdienen.

Het zijn armbandjes gemaakt van touwtjes, die ze je voor 5 euro willen verkopen. Door ze je aan te schuiven, ben je sneller geneigd te kopen, een sluwe verkooptruc dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100