Ik ben een meisje van 17 en zit er over na te denken volgend jaar of het jaar daarop te verhuizen naar Miami. Kan iemand mij helpen met informatie?

1) goedkope huis vinden/zoeken om te kopen
2) werk
3) opleiding
4) verhuizen naar Miami (wat je moet regelen)

Weet jij het antwoord?

/2500

Vergelijk jezelf eerst met een kansarme Noord-Afrikaan die naar Nederland wil komen omdat hij denkt dat hij hier een goed leven kan krijgen. Hoe gaat Nederland daar mee om? Juist, zo gaan ze in de VS ook om met 'gelukszoekers' uit Nederland. Wat heb jij MEER te bieden waardoor ze jou in de VS nodig hebben? Ga daarna informeren waar je aan moet voldoen om een verblijfsvergunning en een werkvergunning te krijgen. Dan kom je er al snel achter dat je die niet zomaar krijgt. Tijdelijk studeren in de VS of tijdelijk werk als au-pair is wel een mogelijkheid; zie de onderstaande bronnen.

Bronnen:
http://www.activityinternational.nl/Vereni...
http://www.sum.nl/vergelijk-studie-buitenl...

Veel geld, want je mag er niet werken. Veel geld want je krijgt geen studeersubdidie. Veel geld want wonen in Miami kost bakken vol. Dan naar de ambassade om een studeervisum aan te vragen. Werkvisum (greencard) kun je wel vergeten ivm de slechte economie. Waarom probeer je niet eerst een jaar als uitzendstudent, dan ga je een High school en woont bij een pleeggezin in huis. Kosten zullen tussen 7000 en 10.000 euro liggen (35 jaar geleden kostte dat 3000 gulden)

Je zal een rijke Amerikaan moeten trouwen en voor jou borg wilt staan met een flinke smak geld. Niemand zit op je te wachten. Dus tenzij je jezelf kan voorzien in je levens behoeften, een borg van $ 20.000,- kan neerleggen of een werkgever kan vinden die garant voor jou wilt staan en je een baan aanbied. Anders kan je het wel vergeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100