Wie heeft tips voor goedkoop reizen van Groningen naar Belgie met de trein?

Zelf woon ik in Groningen en heb een vriend in Belgie. Ik heb helemaal geen ervaring met (treinreizen), en wil dit graag zo goedkoop mogelijk doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de site van NS Hispeed staat een leuke aanbieding: Zomeractie: elke dag reizen! - 1e klas voor slechts € 25 per enkele reis - Reizen: 15 juli - 19 augustus 2012 - Geldig op alle dagen Actievoorwaarden: Reis eerste klas met InterCity Brussel Vanaf elk station in Nederland naar elk station in België (u moet wel een vertrek- en aankomststation kiezen) Boeken: 28 maart - 16 augustus 2012 Minimaal 3 dagen maximaal 3 maanden vooruit te boeken Reizen alleen via Roosendaal grens Voor Brussels Airport geldt een toeslag van € 4,40 http://www.nshispeed.nl/nl/aanbiedingen/korting-actie-belgie-trein Normaal ben je al 24 euro kwijt voor een enkeltje Groningen-Roosendaal in de 2e klas.

Kijk eens op de site van ns. Daar staan dag tripjes op naar veel plaatsen. Je koop bijvoorbeeld een combi ticket trein+floriade. Je krijgt dan een toegangskaartje voor de floriade en een dagretour voor de trein. Die dagretour is zover ik weet niet gebonden aan de locatie van het evenement (heb er nooit wat over op de kaartjes zien staan) Jet goedkoopste op de site is 18 euro, dus dan heb je voor 18 euro een dagretour. Toegevoegd na 55 seconden: Uiteraard moet je de trein in belgie dan nog wel regelen. Maar zo bespaar je al een hele hoop geld!

Bronnen:
http://www.spoordeelwinkel.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100