Waar kan ik de geldigheidsduur van een paspoort in andere landen vinden?

Wij gaan met de auto naar Turkije en gaan langs Macedonie, Servie en Bulgarije. Hoe lang moet een paspoort minimaal geldig zijn in deze landen? Waar kan ik de informatie vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

bij het consulaat van het betreffende land kunnen ze hierop antwoord geven. misschien weet de anwb dit ook, is een gokje.

Dat is niet van belang ...hoelang je paspoort in een ander land geldig is.. voor je vertrek is het belangrijk dat je een geldig reisdocument bezit.. Ga dus op tijd naar de gemeente en vraag een geldig reisdocument aan.. Toegevoegd na 1 minuut: Een paspoort / Nederlandse identiteitskaart is vijf jaar geldig. Let op: voor het reizen naar een aantal landen moet het paspoort of de identiteitskaart nog een bepaalde periode geldig zijn bij aankomst in of vertrek uit het land. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw reisbureau of bij de ambassade of het consulaat van het land waar u naar toe gaat.

Bronnen:
http://zaanstad.custhelp.com/app/answers/d...

Even nagekeken op visum.nl. Voor Servië en Macedonië moet je een paspoort hebben dat bij binnenkomst een half jaar geldig is + een lege pagina Bij Turkije moet je paspoort geldig zijn voor de hele periode van je verblijf. een visum voor maximaal 90 dagen is aan de grens te koop voor €15 Let op: Dit zijn de voorwaarden voor personen met een Nederlands paspoort. Andere nationaliteit, andere voorwaarden Toegevoegd na 1 minuut: Bulgarije is EU. Dus alleen een geldig paspoort nodig

Bronnen:
www.visum.nl

Ik heb gehoord dat het in Macedonie minimaal 3 maanden geldig moet zijn. En mijn paspoort is nog 4 maanden geldig. Mag ik dan doorreizen?

Overal 5 jaar maar in sommige landen moet hij dan nog wel meer dan een paar maanden geldig zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100