Is het waar dat ze in Zuid-Korea zes dagen werken en veel over uren doen?

En dat de mensen amper iets vrije tijd hebben? Is het ook moeilijk om in Korea binnen te raken voor er te gaan wonen en werken?

Toegevoegd na 13 minuten:
Ik bedoel Zuid-Korea niet Noord-Korea. Ik vraag dit omdat ik heb gehoort dat ge in Zuid-Korea en ook Japan meestal een hoge scholing nodig hebt om in het land te kunnen werken en wonen terwijl ik mijn middelbaar niet eens heb afgemaakt. Maar desondanks toch wel intresse heb om er te gaan wonen en werken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat jij beschrijft klinkt eerder als Noord-Korea. Toegevoegd na 3 minuten: Oke, je had gelijk. In 2004 is de 6-daagse werkweek teruggebracht naar een 5-daagse werkweek. "In 2004 is wel de officiële werkweek in Zuid-Korea teruggebracht van zes naar vijf dagen." http://www.janenjoanne.com/index.php?categorie=4 Toegevoegd na 18 minuten: Wat betreft scholing: "De Zuid-Koreaanse grondwet schrijft 9 jaar verplicht onderwijs voor iedereen voor, en de alfabetiseringsgraad is inmiddels gestegen tot bijna 98%. Zoals in veel Aziatische landen is het onderwijs nog steeds sterk geconcentreerd op feitenkennis en minder gericht op het ontwikkelen van analytische vaardigheden." http://www.janenjoanne.com/index.php?categorie=4

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100