Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar kan ik goedkoop vakantie's boeken aan de kust van nederland?

Misschien zou ik nu wel te laat zijn maar graag zou ik willen weten waar ik nu terecht kan voor een goedkoop/redelijk prijs. Dan praat ik over 3 tot 4 sterren hotel.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Vakantie
775
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je bedoelt dat je goedkoop vakanties aan de kust van Nederland wilt boeken? En toch niet, zoals jij het opschrijft, dat je ergens aan de kust een goedkope vakantie ergens wilt boeken?
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Kijk eens op vakantieveiling.nl ;)

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
via vakantieveilingen.nl heb je vaak hele leuke aanbiedingen en kan je zoeken op Nederland en Kust.
Wel moet je geduld hebben en soms ook wat geluk, maar dan sleep je er wel een leuke vakantie uit.
Ook travelbird.nl heeft vaak leuke aanbiedingen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Wil je deze maand met vakantie of in het hoogseizoen (juli/augustus)? Dat is namelijk een wezenlijk verschil. In het hoogseizoen zijn de hotelprijzen veel hoger.

Er bestaan geen websites die kortingen op hotelprijzen geven (alhoewel veel mensen denken dat dat wel zo is). Rechtstreeks boeken bij een hotel levert je altijd de laagste prijs op. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je altijd nog naar de lagere prijs verwijzen die je op een website hebt gezien.

Dus: kies een vakantieplaats in b.v. Zeeland of op de waddeneilanden en zoek een leuk hotel, bijvoorbeeld via http://www.booking.com/ http://www.zoover.nl/ of http://www.lookingforbooking.nl/

Dat zijn betrouwbare websites, waarop je ook reviews van anderen kunt terugvinden. Daarna: rechtstreeks boeken bij het hotel dat jou het meeste aanspreekt. Eventueel kun je ook op http://www.hotelkamerveiling.nl/ kijken of er iets van je gading bij zit.
(Lees meer...)
11 jaar geleden
in de A.N.W.B gids staan achterin vele aanbiedingen
Ook bij ouderen boekjes zoals De Nestor
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding