Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

weet iemand een goed ressort in de buurt van Cebu, Filippijnen? en waar vind ik daar mooie natuur? liefst nog onontdekt zonder teveel toeristen.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Vakantie
729
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Een resort in onontdekte omgeving is zoiets als naast de snelweg willen wonen in de vrije natuur zonder verkeersgeluid: dat gaat niet samen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
klopt, ik stelde ook eigenlijk twee vragen, een goed ressort, en mooie natuur.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je zou hier tussen kunnen kijken: http://www.zoover.nl/filippijnen/visayas/cebu
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ik ben zelf 2x in de Pilipijnen geweest. Cebu is best toeristisch en als je echt naar 'onontdekte' streken wilt dan adviseer ik je Palawan.
Dit Pilipijnse eiland ligt net boven Borneo en heeft een prachtige natuur en is niet toeristisch. Je kunt makkelijk reizen met het locale vervoer (Jeepney, echt een belevenis), maar er zijn ook snellere en modernere vormen van vervoer in de vorm van draagvleugelboten.

Wij zijn een tijdje op Coco Loco resort geweest. http://www.cocolocoisland.com/ een klein prive eilandje met hutjes als verblijf en waar je prima kunt duiken en snorkelen. Als je in de middag op het strand ligt, komen ze vragen wat je wilt eten. :)

Voor voordelige vliegtickets verwijs ik je naar de vergelijkingssite van http://www.lowcosttickets.nl/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding