Wat vinden studenten op vakantie het belangrijkste?

Wat vind je het belangrijkste met vakantie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt niet alle studenten over één kam scheren. Ik vind het belangrijk dat ik het rustig aan kan doen, geen schoolwerk en deadlines. Ik vind het erg leuk om de omgeving te verkennen, leuke dingen/activiteiten te doen en te winkelen (tsja, ik blijf toch vrouw hé ;)). Een dagje strand is ook heerlijk. Er zullen vast studenten zijn die alleen maar uitgaan, drinken en overdag op het strand bijslapen, maar zo zijn we niet allemaal!

Bier en tieten!

Er zullen ongetwijfeld studenten zijn die op vakantie allerlei culturele tochten gaan maken... maar over het algemeen is het: vrouwen, sex en heel veel zuipen.

Het is wel een beetje afhankelijk van het soort student, deze kun je namelijk niet over een kam scheren denk ik. de meeste jongeren willen inderdaad drank, uitgaan en sex. Sommigen gaan op actieve vakantie en gaan mountainbiken en klimmen en weet ik veel wat. Anderen gaan cultuur opsnuiven Anderen gaan backpacken Anderen gaan voor een maandje werken in het buitenland Toegevoegd na 15 seconden: oh ja, de prijs is wel belangrijk voor de meeste studenten

Alle hierbovengenoemde antwoorden. Maar vergeet je condooms niet. Dit lijkt mij het allerbelangrijkste. Fijne vakantie

Zelf hou ik van een gecombineerde vakantie. Overdag plaatsen bezoeken, maar natuurlijk ook gewoon lekker aan het strand liggen. 's Avonds lekker (uit) eten en daarna lekker van het uitgaansleven gaan genieten, al ben ik niet iemand die zich helemaal lam zuipt enzo. Maar een combinatie is ook heel goed mogelijk ;) Ben trouwens 20 jaar.....

Ik vind het zelf op vakantie belangrijk dat ik iets nieuws ontdek. Voor mijn geen zuipvakantie op Kreta oid. Mij lijkt het leuker om bijvoorbeeld een keer naar een Kaukakusrepubliek te gaan en daar te ontdekken hoe de mensen daar leven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100