hoe lang doet de burgerbus van duitsland erover van Winterswijk naar stadslohn de B7?

En weet iemand of je je kaartje in de bus kan kopen of dat je dat In Winterswijk bij een loket kan kopen .b.v. bij het station en of de bus daar ook staat bij het station?

Ik ben wel 55 plus geldt dat gegeven ook voor Duitsland voor korting? Je kan je eigen chipkaart denk ik niet gebruiken voor de duitse bus.

alvast bedankt voor eventuele informatie.(ik kan het niet vinden op internet, alleen dat het de B7 bus is)

Gonna

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De bus doet er iets minder dan een uur over. Op dit plaatje zie je de dienstregeling van bus B7 http://www.stadtlohn.de/pics/medien/1_1287383653/Fahrplan_Winterswyk.jpg Je kunt de OV chipkaart niet gebruiken: http://wiki.ovinnederland.nl/wiki/Lijn_B7_Winterswijk_Busstation_-_Stadtlohn_%28D%29_M%C3%BChlenstra%C3%9Fe Je betaalt 4,60 Euro voor een enkele reis, als je tot het eindpunt rijdt (de Mühlenstrasse). Als je één of meerdere haltes eerder moet hebben, is je reis dan alleen maar goedkoper. Dit is de bron voor de berekening van de ritprijs: http://efa.vrr.de/vrrstd/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=de Er komen daar tal van tarieven tevoorschijn (zie plaatje) maar een 55+ is niet te vinden. De enige mogelijkheid om voor een koopje dat ritje te maken is 's nachts de bus te nemen. Want als ik het goed begrepen heb, is de nachtbus fors goedkoper. ;-) Goede reis!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100