Kan ik als EU burger een huis kopen in Amerika?

Hallo,

ik was even aan het nadenken hoe ik in de toekomst definitief naar de Verenigde Staten kan verhuizen (emigreren)

Op dit moment lijkt dit zeer moeilijk omdat ik geen Green Card heb, noch over een hoogwaardig diploma beschik. Ik heb een gewoon mijn middelbare studies afgewerkt maar werk wel als treinbestuurder.

Mijn vraag is; kan ik in de toekomst geld lenen om in Amerika een huis of een appartement te kopen?

Zo ja, stel als ik een huis of een appartement koop in de VS, heb ik dan het recht om er permanent te mogen wonen of niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga je maar eens uitgebreid verdiepen in alles wat er komt kijken rond emigratie naar Amerika. Emigratie naar Amerika: een verhaal (met handige tips) http://www.allesamerika.com/emigratie-amerika.html http://imfnkmkilxfava.digitalsignsinc.com/url?sa=D&source=web&cd=432&ved=5eebd&url=http://www.verenigdestaten.info/alginfo/Emigratie.html&ei=2ZUgf6/H56+wro2Jxl03+5i1oQ==&usg=sp0zekTO3pD3Zvhk-msR-O&sig2=y9giH-HkvrHuk4TKFPget4 Kijk, als je geld hebt, is er niet veel aan de hand. Nederlanders die in het verleden een poging hebben gewaagd om de zo begeerde greencard (werkvergunning) te verkrijgen weten hoe moeilijk het is om dat fel begeerde papiertje te krijgen. Mocht u een van die mensen zijn die zin heeft in wonen in Amerika maar lukte het u niet om de greencard te verkrijgen? Dan zou het kopen van een vakantie woning in de Verenigde Staten een heel goede tweede optie kunnen zijn. Op Latravia.com vind je alle informatie die je nodig hebt om te emigreren naar Amerika. http://latravia.com/guide/nl-NL/united_states_of_america

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100